köşe lard rezept için ürünler (5)

Organik Baklagilli Kahvaltı Bisküvileri

Organik Baklagilli Kahvaltı Bisküvileri

Lif açısından zengin, vegan, piyasadaki çikolatalı bisküvilerin ortalamasına göre %30 daha az şeker içerir. Koyu çikolata (kakao: %57 minimum.) Kahvaltıda tadını çıkarın: kutunun içindeki tazelik poşetleri, bisküvileri istediğiniz yere götürmenizi sağlar. Baklagil tüketimi, iyi bir bitkisel protein ve lif alımını sağlar ve öğünler arasında atıştırmalık isteğini önler. İçindekiler Buğday unu*, nohut flakeleri* %15, ayçiçeği yağı*, koyu çikolata parçaları* %7 (kakao: %57 minimum.)(kakao yağı*, saf kamış şekeri*, kakao yağı*, toz vanilya*), rafine edilmemiş açık kamış şekeri*, kahverengi kamış şekeri*, toz badem*, ceviz parçaları*, kabartma tozu: sodyum bikarbonat. *Organik tarım ürünleri. Kuruyemiş, süt, soya izleri içerebilir. Ağırlık: 180g BİO: Evet Vegan: Evet
Lahana Güveç - Bistronomik

Lahana Güveç - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 6,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 2,5 g Karbonhidratlar: 3,6 g Bunların şekerler: 1,9 g Lifler: 1,1 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 1,1 g
Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Fransa menşeli domuz sosisleri, doğal bağırsaklar, tuz, karabiber. ŞEFİN TAVSİYESİ: Onları bezelye ile pişirin, çok beğeneceksiniz! Ben onları bir Minervois veya Corbières ile tadıyorum. Sosis hayranı olarak, onları kavanozda da pişirmeye karar verdim.
Organik Dondurulmuş Rösti - Patates Uzmanlıkları

Organik Dondurulmuş Rösti - Patates Uzmanlıkları

Fırında ve tavada pişirmek için rendelenmiş patates rösti, önceden kızartılmış ve dondurulmuş. Organik tarım ürünü. Ağırlık: 10x390g
Kara buğday krep - Krep ve galette üreticisi

Kara buğday krep - Krep ve galette üreticisi

Kara buğday krepini, ekmek yerine kahvaltıda soğuk olarak tüketebilir, ayrıca yeşil salata, sebzeler, ton balığı veya küçük tavuk parçaları ile doldurulmuş bir "sağlıklı sandviç" olarak da yiyebilirsiniz. Poher bölgesinin geleneksel krepidir, Finistère Merkezinde Çap: yaklaşık 40 cm İçindekiler: Süt, kara buğday unu (%55), buğday unu, yumurta, GDO'suz soya unu, ayçiçeği yağı, tuz Dengeli tarifi sayesinde, formuna ve/veya sağlığına dikkat eden kişiler için mükemmel bir seçenektir. Bu krep, korunma amacıyla iyi pişirilmiştir. Soğuk olarak sandviç şeklinde, ya da kahvaltıda ve atıştırmalık olarak (tereyağlı veya çikolata, reçel ile…) tüketilebilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise çeşitli malzemelerle doldurulabilir. Yemek fikri: Öğün için, hayal edilebilecek her şeyle doldurabilirsiniz: - tereyağı, gruyere peyniri, jambon, yumurta, - tereyağı, füme somon, limon suyu - peynir, salata - sosis - füme domuz pastırması - küçük sebzelerle